Advokatfirman Hans Antonson

Advokatfirman Hans Antonson

Advokatfirman Hans Antonson arbetar med skatterätt, svensk och internationell affärsjuridik.

Firma: Advokatfirman Hans Antonson
Besöksadress: Norra Vallgatan 66
Postadress: Norra Vallgatan 66
Postnr & Ort: 211 22 MALMÖ
Tel: 040-23 81 16
Fax: 040-23 81 17
Webbplats: www.antonson.net
E-postadress: info@antonson.net
Facebook: -
Rättsområden: skatterätt, svensk och internationell affärsjuridik

 • Tyck till om Advokatfirman Hans Antonson !

 • Har Du varit klient hos Advokatfirman Hans Antonson är vi mycket tacksamma om Du recenserar advokatbyrån här nedan.


  Avsikten med recensionerna är att dessa ska vara ett hjälpmedel för personer och företag som söker juridiskt biträde. Försök därför att vara konstruktiv när Du lämnar Din recension och förklara för andra besökare framförallt de positiva egenskaperna hos den advokatbyrå som Du anlitat.


  Samtliga recensioner modereras och de recensioner som endast har till syfte att förolämpa eller diskreditera en viss advokatbyrå och dessutom inte innehåller någon som helst konstruktiv kritik kommer inte att publiceras.

 • Här nedan betygsätter Du ett antal egenskaper som generellt är av stor betydelse när man anlitar en advokat eller advokatbyrå.


  Betygskalan är 1-5 där 5 är det högsta/bästa betyget och 1 det lägsta/sämsta betyget.
 • Här anger Du om Du upplevde att advokaten var kunnig och påläst. D v s kunde advokaten snabbt ge Dig svar på olika frågor och gav han eller hon ett kunnigt intryck i övrigt.
 • Här betygsätter Du advokatens tillgänglighet. D v s var det enkelt att komma i kontakt med advokaten? Återkom advokaten relativt omgående när Du lämnade meddelanden eller bad advokaten att kontakta Dig?
 • Här betygsätter Du det personliga bemötandet. D v s var den advokat som Du anlitade trevlig och tillmötesgående? Kände Du Dig välkommen när Du var i kontakt med advokatbyrån etc?
 • Här betygsätter Du advokatens engagemang i Ditt ärende. D v s var advokaten engagerad i Ditt ärende och verkade advokaten och advokatbyråns personal bry sig om Dig och Ditt ärende? Upplevde Du att advokaten tog det där lilla "extra steget" för just Dig.
 • Här betygsätter Du prisvärdheten i det arbete som advokatbyrån utförde. D v s upplevde Du att Du fick "valuta" för de pengar som Du betalt till advokatbyrån?
 • Här kan Du fritt skriva vad Du tyckte om advokatbyrån. Var gärna specifik och ge såväl ris som ros om Du tycker det behövs. Var inte heller rädd för att "lägga ut" texten. Huvudsaken är att texten hjälper andra personer och företag som söker juridiskt biträde.
 • Här nedan anger Du det namn vilket ska anges som författare av recensionen. Det kan vara antingen Ditt riktiga namn eller en pseudonym, d v s ett påhittat namn.
  Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Lämna en kommentar

*